fbpx
Házakat építünk,
otthont alkotunk!
Szolgálatatások

Építőipari tervezés

Legyen szó családi házról, nyaralóról, közintézményről, ipari épületről, mi megtervezzük az Ön által elképzelteket, hogy funkcionálisan és műszakilag egyaránt megfelelő legyen.

Építőipari kivitelezés

Construkt Wall néven fémvázas gyorsházak kivitelezésével foglalkozunk, amely ma az egyik legmodernebb technológia Magyarországon. Jöjjön el személyesen irodánkba és kérjen tőlünk tanácsadást!

Építőipari anyagok kereskedelme

Az Alkotás cégcsoporthoz tartozó REBI építési és felújítási szakáruházban mindent megtalál, amihez az építkezés vagy a felújítás során szüksége lehet.

Középületek felújítása

Középületek felújítását, ipari csarnokok építését és felújítását csak önkormányzatok megbízásából, vagy pályázati megvalósítás során vállaljuk.

Generálkivitelezés

Fémvázas építkezési technológiánk ÉMI tanúsítvánnyal ellátott, ami által kivitelezést és műszaki ellenőrzést is vállalunk, melynek köszönhetően a kivitelezést és a műszaki ellenőrzést is nyugodt szívvel ránk bízhatja.

Műszaki ellenőrzés

Kizárólag franchise tagjainknak vállalunk külsős műszaki ellenőrzést. Folyamatainkat belsőleg is ellenőrizzük és dokumentáljuk, amelyet az ügyfelek élőben követhetnek online. Így a felmerülő hibákat gyorsan ki tudjuk küszöbölni.

Családi ház: Lentihegy
Családi ház: Lentihegy
Valami x
Valami x
Valami x
Családi ház: Kaposvár
Családi ház: Kaposvár
Valami x
Valami x
Valami x
Családi ház: Bajcsa
Családi ház: Bajcsa
Valami x
Valami x
Valami x
Megszakítás