Eladó ipari telek Lentiben

Kiváló befektetési lehetőséget kínál az Alkotás-INNO Kft.

Illustration

Tulajdonságok

4948 m2


1/1 tulajdon


Víz, szennyvíz, villany


circle_europeCreated with Sketch.

Osztrák, Szlovén határ


M7/M70


Fix bérlő


Új infrastruktúra


Gyors megtérülés


Ár: 70.000.000 Ft + Áfa

Lenti Magyarország nyugati részén helyezkedik el, közvetlenül a szlovén és horvát határ közelében, alig pár kilométerre az osztrák határtól. A város adottságaihoz a határok közelsége mellett hozzá tartozik a rendkívül jó infrastrukturális ellátottság is.
Egyrészről a város mellett halad észak-déli irányba a 86-os számú főút, mely Szlovéniában csatlakozik az A5 autópályára, lentitől alig 20 kilométerre, továbbá szintén a város déli részén, körülbelül 15 kilométer távolságra halad az M70-es autópálya, mely az M7-es útvonalba csatlakozva halad tovább Horvátország, valamint Budapest irányába is.
Zala megye két legnagyobb városa Zalaegerszeg -a megyeszékhely-, valamint Nagykanizsa megyei jogú város mindösszesen 30 percnyi távolságra található. A megyeszékhely több útvonalon is könnyen és gyorsan megközelíthető, így az ott lévő gyártó cégek és épülő beruházások rövid időn belül elérhetőek.A fentiekben hivatkozott ipari terület Lenti város északi részén, a Sugár út (7416-os főút) mellett fekszik. Az útszakaszt 2022-ben újították fel teljes egészében, melyen keresztül a 86-os főút pillanatok alatt elérhető.
A terület összesen 4948 négyzetméter nagyságú, összeközművesített. Jelenleg Európa egyik legnagyobb bányaipari cégcsoportja bérli, mivel betonkeverő üzemet működtet, melyet szintén 2022-ben újítottak fel teljesen. Ez egyben azt is jelenti, hogy az ingatlant megvásárló beruházó fix, hosszútávú bérlővel, továbbá gyors megtérüléssel számolhat befektetését követően.

Illustration