Lakásfelújítási támogatás

Az állam hétmillió forintos támogatást nyújt az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére. Ehhez egymillió forintos önrész szükséges, amelyhez a lakók kamatmentes hitelt és vissza nem térítendő támogatást is igényelhetnek. A szegényebb térségek lakói magasabb összegű támogatásra számíthatnak. A jelentkezés a programba júniustól lehetséges.

Mire fordítható a támogatás?

Hőszigetelés

Nyílászárók

Gépészet

Elsősorban hőszigetelésre, nyílászáró cserére és épület gépészeti fejlesztésekre fordíthatod majd az állami támogatást. Habár a pontos részleteket még nem árulták el, érdemes előre készülni ajánlatkérésekkel. 

Miben tudunk segíteni?

A lakásfelújítás sokszor stresszes és nehézkes, hiszen meg kell találni a megfelelő szakembereket, be kell szerezni az anyagokat és el kell végezni a szükséges adminisztrációs feladatokat is. Levesszük a válladról a terhet, fordulj hozzánk bizalommal!

1

Építőanyag

Építőanyag szakáruházunkban minden anyagot biztosítunk, hogy minden projekted sikerrel záruljon.

2

Kivitelezés

Az Alkotás Cégcsoport több évtizedes kivitelezői múlttal rendelkező megbízható vállalkozás.

3

Tanácsadás

Szaktanácsadással segítjük minden kedves Ügyfelünket, legyen szó új építésről, felújításról, építőanyagról. 

Image placeholder

Ingyenes tanácsadás

Kérdéseiddel keress minket bizalommal. Segítünk!

Köszönjük!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Can't send form.

Please try again later.

Figyelem! A fenti adatok és információk nem minősülnek teljeskörű tájékoztatásnak. A Lakásfelújítási program részleteit az ezzel összefüggésben lévő kormányrendelet fogja tartalmazni, így addig az itt található tartalom kizárólag a lakásfelújítási program várható tartalmára utaló, interneten is fellelhető cikkek tartalmára hivatkozik. Oldalunkat folyamatosan frissítjük a lehető leghitelesebb tájékoztatás érdekében.