fbpx
Alkotás Cégcsoport
8960 Lenti, Sugár út 1701/8/B Hrsz.
E-mail: iroda@alkotascegcsoport.hu
Tel.: 06-92/351-701

Építőipari cégcsoportunkról

Házakat építünk, otthont alkotunk!

Az Alkotás Cégcsoport több mint 15 éves múlttal rendelkező, folyamatosan bővülő építőipari vállalkozás, mely anyagértékesítéssel, épületek felújításával, generálkivitelezéssel és Construct Wall technológiájú, fémvázas gyorsházak építésével foglalkozik. Az eltelt időszak tapasztalatai, cégünk rugalmassága, folyamatos fejlesztései és kollégáink magas szintű, szakmai hozzáértése biztosítja ügyfeleinknek, hogy elképzelésük, megrendelésük kiváló minőségben, határidőre és garanciával valósuljon meg. Jelenleg 29-en dolgozunk a cégcsoportunkban, melyet a folyamatos képzés, karrierépítési lehetőség és az átlátható vállalatirányítás tesz munkavállalóink részére is jól kiszámítható és biztos munkahellyé.

Cégünk kezdetben hagyományos építési technológiával foglalkozott, de hamar beláttuk, hogy az számos, nem áthidalható negatív tulajdonsággal rendelkezik: nem elég hatékony, lassú, nem továbbfejleszthető és semmiképp sem nevezhető környezettudatosnak. Ezt követően fémvázas csarnoképítés adta a fő profilunkat, mely technológiát – látva és megtapasztalva annak számtalan előnyét – szerettük volna a családi ház építésébe is átültetni. A megoldást keresve találtunk rá egy, az USA-ban már több évtizedes múlttal rendelkező technológiára Dienstmann Tamásnál. A magyar fejlesztő fiával, Dienstmann Olivérrel és egy multinacionális céggel közösen létrehoztuk és kifejlesztettük prémium minőségben a Construct Wall rendszerű innovatív technológiánkat elérhető áron.

Olyan komplex, idő- és költséghatékony rendszerrel dolgozunk, mely előnyös és kiszámítható ügyfeleink számára. Még tervezés előtt, figyelembe véve a jelenlegi és jövőbeni élethelyezeteket, az optimálisnak vélt ingatlanra egy kalkulált árat adunk, mellyel felesleges köröket, időt és pénzt spórolunk meg ügyfeleinknek. Különböző mintaházakat is létrehozunk, ami még jobban felgyorsítja a tervezést és az építést is. Számtalan már megépített ház bizonyította: a fémvázas technológia a 21. század legmodernebb építkezési megoldása. Ismerve elvitathatatlan előnyeit, szeretnénk, ha azt minél több szakember megismerné hazánkban is. Ennek érdekében azon dolgozunk, hogy technológiánkat egy innovatív franchise program keretében átadhassuk minél több hazai és európai vállalkozónak.

Reméljük, rövid bemutatkozásunkkal felkeltettük érdeklődését. Forduljon bizalommal kollégáinkhoz, örömmel és készséggel fognak segíteni Önnek.

Építőipari szolgáltatások

Az Alkotás cégcsoport alá tartozó kivitelező cégünk, a Construkt Wall, teljes felújítások lebonyolítását vállalja az anyagbeszerzéstől a generálkivitelezésig. Legyen szó akár lakások, közintézmények felújításáról, akár fémvázas épületek tervezéséről vagy kivitelezéséről. Ismerje meg a legújabb technológiát és kérjen ajánlatot tőlünk.

Építőipari tervezés

Legyen szó családi házról, nyaralóról, közintézményről, ipari épületről, mi megtervezzük az Ön által elképzelteket, hogy funkcionálisan és műszakilag egyaránt megfelelő legyen.

Építőipari kivitelezés

Construkt Wall néven fémvázas gyorsházak kivitelezésével foglalkozunk, amely ma az egyik legmodernebb technológia Magyarországon. Jöjjön el személyesen irodánkba és kérjen tőlünk tanácsadást!

Építőipari anyagok kereskedelme

Az Alkotás cégcsoporthoz tartozó REBI építési és felújítási szakáruházban mindent megtalál, amihez az építkezés vagy a felújítás során szüksége lehet.

Középületek felújítása

Középületek felújítását, ipari csarnokok építését és felújítását csak önkormányzatok megbízásából, vagy pályázati megvalósítás során vállaljuk.

Generálkivitelezés

Fémvázas építkezési technológiánk ÉMI tanúsítvánnyal ellátott, ami által kivitelezést és műszaki ellenőrzést is vállalunk, melynek köszönhetően a kivitelezést és a műszaki ellenőrzést is nyugodt szívvel ránk bízhatja.

Műszaki ellenőrzés

Kizárólag franchise tagjainknak vállalunk külsős műszaki ellenőrzést. Folyamatainkat belsőleg is ellenőrizzük és dokumentáljuk, amelyet az ügyfelek élőben követhetnek online. Így a felmerülő hibákat gyorsan ki tudjuk küszöbölni.
Ügyfélvélemény
velemenyhez

Construkt Wall építési technológia

Cégünk Construkt Wall néven fémvázas gyorsházak kivitelezésével foglalkozik, amely ma a legmodernebb, a 21. század legmagasabb igényeit is kielégítő technológiának számít.

Az USA-ban kifejlesztett, sok évtizedes múlttal rendelkező technológia lakó- és középületek, ipari és kereskedelmi létesítmények fal-, födém- és tetőszerkezetéhez kiválóan alkalmazható akár 4 szintig.

Új épületek kivitelezésekor és már meglévő épületek bővítése, átalakítása esetén is használható. A rendszer megfelel minden ma érvényben lévő energetikai, szerkezeti, hangtechnikai és páratechnikai követelménynek.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Előnyök

Mi házakat építünk, együtt otthont teremtünk!

Gyors

A csökkenő folyamatszám miatt és a felgyorsuló szakipari munkák okán az építés kiszámíthatóan és gyorsan szervezhető. A rendszer elemeinél törekedünk az előregyárthatóságra, azok szállítását, beépítését jól szervezetten oldjuk meg, a méretre gyártott panelek azonnal elhelyezhetőek. A vázkitöltő falak rendkívül gyors kivitelezésének köszönhetően az épületen belüli munkálatok is gyorsabban folytatódhatnak.

Pontos

Gyártása milliméteres pontossággal kivitelezhető, ráadásul rendkívül flexibilis, bármilyen szerkezettel tervezett építménybe adaptálható. A pontosságnak számos előnye van: az összes többi szakipari munkafolyamat ehhez igazodik, így az ő munkájuk is könnyebb és pontosabb lesz, kevesebb az illesztésekkel járó anyagveszteség és esztétikailag is sokkal megfelelőbb.

Könnyű

A súlya alapvetően könnyebb, mint a tégla- és vasbeton szerkezeteké. Ez az előny az alapozásnál és többszintes épületek esetében az egyszerűbb és olcsóbb födémkialakításokban mutatkozik meg leginkább. Az építésnél is fontos, mert nagyobb elemekből építhető és az elemek beépítési helyre mozgatása is könnyebb.

Tartós

A vázat acél gerendák és -oszlopok alkotják, ezért az így elkészült épület több generációt is kiszolgálhat. Ellenáll a külső behatásoknak, stabil, nem rozsdásodik és egyik eleme sem hajlamos a korhadásra. A vázat, valamint a szerkezet többi elemét nem károsítják rovarok és penészgomba. A szerkezet nem gyúlékony, mert nem tartalmaz éghető elemeket.

Környezetbarát

A megálmodott ház energetikai mutatószámai - a rendeletben előírtakon felül - az építtető saját döntése alapján szabadon alakíthatók, így könnyen elérhető a passzívház szintű rétegrendi megfelelőség is. Gyors felfűthetőség és lehűthetőség jellemzi, mert minimális a hőtehetetlenség. Környezettudatos maga a szerkezet is, de a kivitelezés során is törekszünk a minél kisebb ökológiai lábnyom elérésére. Ennek érdekében egyszerűsítjük a szerkezeti megoldásokat, gazdaságos anyagfelhasználással, kevesebb hulladékkal és selejttel. A munkálatok közben nem jelentős a por- és a zajszennyezés sem.

Pénztárcakímélő

Mivel a szerelt rendszerű homlokzatok előregyárthatók üzemben, így beépítésük nemcsak gyors, de költséghatékony is. Adott esetben az elemek bedaruzhatók, nem kell állványozni sem. A teherhordó szerkezetek méretezésénél kisebb önsúlyteherrel lehet számolni, mellyel ugyancsak költségcsökkenés érhető el. A súlycsökkenés miatt nincs szükség olyan mértékű alapozásra, mint a hagyományos rendszereknél, nem kell feltétlenül gerendákkal erősíteni a födémeket vagy azok lehetnek akár vékonyabbak is. Összességében az egész épület könnyebb, így kisebb költséget jelent az anyagmozgatás.

Száraz

Alkalmazási lehetősége évszaktól független, mert szárazépítési technológiával készül, építéséhez nem szükségeltetik víz, így később távozó, felesleges vízzel sem kell számolni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Cím
Telefon
E-mail

Kérjen ajánlatot, vagy üzenjen nekünk:

Üzenet

Térképen

8960 Lenti, Sugár út 1701/8/B
sz: 46.63834729958513
h: 16.534157936042323

Alkotás Cégcsoport 2023 © Minden jog fenntartva! Készítette Grafcom Media Kft

Megszakítás